Новини сайту

Якщо хочете отримати знання – йдіть навчатися в МІБ!

Якщо хочете отримати знання – йдіть навчатися в МІБ!

Ціко Марія (менеджер курсу) -
Кількість відповідей: 0

Школа національних професійних кваліфікацій Приватного вищого навчального закладу «Міжнародний інститут бізнесу» - це єдине місце в Україні, де оцінювач майна та майнових прав може пройти планове підвищення кваліфікації одразу трьома способами (на вибір), а саме:

1)      Очно

2)      Онлайн (у застосунку Zoom)

3)      Дистанційно (на цій платформі).

Також ми проводимо виїзні курси підвищення кваліфікації оцінювачів за обома напрямами.

Так, у перший тиждень лютого нами було організовано виїзні курси ПК для оцінювачів Житомира. І якщо описати цей тиждень кількома фразами то вони будуть приблизно отакими:

Тиждень інтенсивних занять, обмін досвідом, обговорення законодавства та перспектив оціночної діяльності в Україні. І навіть контрольне тестування за напрямами та спеціалізаціями в їх межах (для оцінювачів, які обрали Zoom-лекції) – це ще один вид діяльності покликаний не скільки для оцінювання отриманих знань, скільки – ще один навчальний інструмент.

За результатами виїзних курсів та після проведення Круглих столів за участі Заступника голови Екзаменаційної комісії – Булгакової Світлани Алімівни та члена Екзаменаційної комісії – Любименко Тетяни Володимирівни були підписані Узагальнені відомості про підвищення кваліфікації оцінювачами. Протягом визначеного законодавством часу всі оцінювачі, які брали участь у зазначених курсах отримають посвідчення про підвищення кваліфікації, які, відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» чинні два роки з дати видачі.


Та, як мовиться, «Не Житомиром єдиним» 😊

У нас ні на секунду не зупиняється активна робота з формування нових груп слухачів та підготовки навчальних програм і проєктів. Докладну інформацію про заплановані на І півріччя 2021 року заходи ШНПК, пропозиції щодо базової підготовки, курси підвищення кваліфікації та іншу інформацію дивіться на сайті за покликанням: https://iib.com.ua/ua/natsionalnye-kvalifikatsii/raspisanie-zaplanirovannykh-meropriyatij-tsentra.html  (із приводу дистанційного ПК оцінювача прохання звертатися до менеджера курсу (067 819 07 17) або одразу реєструйтеся на цьому сайті).

Приходьте до нас на курси і будьте впевненими в тому, що  отримаєте актуальні знання для їх подальшого ефективного впровадження у своїй практичній діяльності. Адже навчання в Школі національних професійних кваліфікацій МІБу забезпечують викладачі високої «Якщо хочете отримати знання – йдіть навчатися в МІБ»!