Новини сайту

До уваги оцінючів!

До уваги оцінючів!

Ціко Марія (менеджер курсу) -
Кількість відповідей: 0


Шановні оцінювачі!

Раді повідомити, що зовсім скоро Вам не потрібно буде:

  • виходити із зони комфорту;
  • відриватися від виконання своїх професійних обов’язків;
  • вмовляти сусідів пригледіти за квартирою/будинком на час Вашої відсутності;
  • займатися пошуком та бронюванням готелю;
  • їхати в незручному купе потяга;
  • розбиратися в схемах громадського транспорту столиці…

тому, що Школа національних професійних кваліфікацій ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» потурбувалася про Вас.

Колектив ШНПК та провідні викладачі МІБу інтенсивно працювали впродовж 2019 року щоб у 2020 році надати Вам можливість дистанційно проходити курси підвищення кваліфікації з оцінки майна, майнових прав та бізнесу. Усі необхідні навчально-методичні матеріали та завдання для контролю подані на розгляд Фонду державного майна України для затвердження й подальшого використання в системі підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання.

Отже, поки ми доопрацьовуємо технічні моменти й чекаємо затвердження Фондом державного майна України програм підвищення кваліфікації дистанційного навчання, пропонуємо Вам  на цьому сайті читати новини зі сфери оцінки та одразу ж (після надання нам дозволу ФДМУ проводити курси ПК дистанційно) створити свій робочий кабінет в системі й підвищити кваліфікацію в зручний час (опрацьовувати матеріали та виконувати обов’язкові  контрольні завдання за кожною спеціалізацією Ви зможете в будь-який час доби).

Слухачі, які успішно закінчать навчання на дистанційних курсах ПК, візьмуть участь у роботі круглого столу за результатами навчання отримають посвідчення про підвищення кваліфікації встановленого ФДМУ зразка.