Новини сайту

Шановні оцінювачі! Щиро вітаємо з 25-ю річницею оціночної діяльності в Україні!

Шановні оцінювачі! Щиро вітаємо з 25-ю річницею оціночної діяльності в Україні!

Ціко Марія (менеджер курсу) -
Кількість відповідей: 0


Це — великий заслужений успіх — 25 років високоякісної, славної, цікавої, відповідальної діяльності.

ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу», у 1995 році - «Міжнародний центр приватизації, інвестицій і менеджменту», спільно з Фондом державного майна України та ГО «Всеукраїнське об’єднання «Українське товариство оцінювачів» (УТО), 11 квітня 1995 року видав перші сертифікати на виконання оціночної діяльності. Ще на початку співпраці інститут було визначено як базовий навчальний заклад Фонду державного майна України. МІБ був практично єдиною установою, яка спільно з ФДМУ та УТО систематично проводила навчання, сприяла формуванню професійних вимог та стандартів, організовувала сертифікацію оцінювачів. У стінах МІБу пройшли навчання на базових курсах підготовки оцінювачів більше ніж 6500 слухачів та підвищили кваліфікацію більше 15 000 оцінювачів.

Сьогодні МІБ – лідер серед навчальних закладів, що здійснюють підготовку та перепідготовку оцінювачів в Україні і є єдиним ВНЗ, який проводить навчання за всіма напрямами та спеціалізаціями, передбаченими національним законодавством у сфері професійної оціночної діяльності.

Постійно загартовуючись у процесі розвитку, Школа національних професійних кваліфікацій ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу», завжди доволі успішно долала перешкоди на шляху своєї діяльності. Виклики часу та інноваційні тенденції освітньої діяльності додають стимулу в роботі, але ніколи не призводять до розладу чи розпачу. Завзята праця адміністративного, менеджерського та викладацького колективів – ось запорука усіх досягнень.

Навчання, складання кваліфікаційних іспитів, підвищення кваліфікації, авторські семінари з оцінки майна та майнових прав, Школа Професійної Майстерності Я. І. Маркуса, курси дистанційного підвищення кваліфікації – це все ті продукти, які старанно для Вас, оцінювачів, готують та вдосконалюють у Департаменті оцінки Міжнародного інституту бізнесу.

Серед наших постійних клієнтів – фахівці-оцінювачі найбільших державних і приватних компаній країни та фізичні особи з усіх куточків України. Всі Ви своєю діяльністю робите значний внесок в зростання економіки нашої країни.

Окрім суто професійних, із багатьма з Вас, у нас склалися товариські відносини. Вони ґрунтуються на порозумінні та доброзичливості.  Багато хто з Вас саме нам довіряє свою освітню діяльність у галузі оцінки. А хто ще не долучився до нашої компанії - ЛАСКАВО ЗАПРОШУЄМО!

У цей урочистий день хочемо побажати всім українським оцінювачам та їх близьким, аби Доля завжди була доброю до Вас та підтримувала в усіх справах, щедро дарувала міцне здоров'я, творчу наснагу та радість.

Бажаємо успіхів у праці, натхнення на вдосконалення та розвиток оціночної галузі в Україні.

Хай здолаються Вами нові непідкорені вершини!

 

Бажаємо Вам такої любові,

як та, яку ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу»

зі щирим почуттям турботи про Вас

вкладає у кожен свій освітній продукт!

 

З найщирішою до Вас пошаною

адміністрація, професорсько-викладацький склад

та колектив ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу»